Sterren.nl

Playlist van Sterren.nl

Volledige playlist Luister LIVE
Terug naar nieuws overzicht

Wolter Kroes geeft concert in AFAS Live

11 september 2018

Op zaterdag 30 maart 2019 komt Wolter Kroes voor een concert naar AFAS Live in Amsterdam. Dit onthulde de zanger gisteravond bij SBS Shownieuws.

Eerder dit jaar kondigde Wolter al een jubileumconcert in Koninklijk Theater Carré aan, dat binnen een paar minuten uitverkocht:

”Carré was zo snel uitverkocht dat helaas niet iedereen een kaartje heeft kunnen bemachtigen. Ik moest dus aan een grotere locatie denken en ik kwam al vrij snel uit bij AFAS Live. Ik ken dit nog als HMH en hier heb ik al vaak mogen staan. Het voelt toch een beetje als thuis, dus ik kan niet wachten om hier weer een groot feest te maken met oud en nieuw repertoire,” aldus Wolter.

Op 12 oktober komt Wolter zijn nieuwe album uit: 'We gaan nog even door'. Lekker bezig, Wolter!

Dit bericht bekijken op Instagram

Mijn jubileumconcert in Carré was zo snel uitverkocht dat we het feest gaan voortzetten met een groots concert in AFAS Live op 30 maart, 2019. Ik heb zoveel positieve en enthousiaste reacties gekregen dat ik weer terug wilde naar de plek - voorheen HMH - waar ik al fantastische avonden heb mogen beleven. En dit alles doe ik samen met jullie, aan wie ik mijn carrière te danken heb. We gaan nog even door! WolterKroes #30jaar #WeGaanNogEvenDoor #AFASlive

Een bericht gedeeld door wolter Kroes (@wolter_kroes) op

Ook interessant