Sterren.nl

Playlist van Sterren.nl

Volledige playlist Luister LIVE
Terug naar nieuws overzicht

Wesly Bronkhorst in Amsterdams Concertgebouw

26 mei 2016

Ter ere van zijn 15-jarige jubileum geeft Wesly Bronkhorst een concert in het Amsterdams Concertgebouw.

Daarmee treedt de zanger in de voetsporen van de Groten der Aarde. Artiesten als Louis Armstrong en Sting gingen de Amsterdammer voor. Maar ook de vader van de Nederlandse muziek André Hazes liet zijn stemgeluid luidkeels klinken door de wandelgangen van het Concertgebouw. Nu mag ook Wesly eraan geloven. 

Voor de zanger is het een droom die uitkomt. “Ik kan het nog steeds niet geloven”, zegt Wesly beduusd. “Als Amsterdams jochie droomde ik ervan om stiekem op dit podium te mogen staan. Maar ik had nooit gedacht dat dit echt zou gebeuren. Mijn droom komt tóch uit, in 2017 is het zover. Echt te gek!”, aldus de volkszanger.

In 2017 zit Wesly 15 jaar in het vak en dat betekent feest voor de muzikant. “Uiteraard mét mijn trouwe fans. Want dankzij hen ben ik waar ik nu ben. En daarom wil ik hen ook iets unieks bieden: een ultiem concert op een bijzondere locatie in Amsterdam. Het Concertgebouw stond met stip bovenaan mijn wensenlijstje”, vertelt hij.

Het jubileumconcert staat gepland op 15 mei 2017. Naast Wesly zelf, zijn er ook collega’s die de zaal in beweging gaan brengen. “Wie ik daarvoor in petto heb? Dat laat ik nu nog even in het midden…”, aldus Wesly.

Ook interessant