Sterren.nl

Playlist van Sterren.nl

Volledige playlist Luister LIVE
Terug naar nieuws overzicht

Stad en Land stopt

11 oktober 2017

Stad en Land hangt de microfoon aan de wilgen, dat maakte de groep woensdagmiddag bekend via hun Facebookpagina.

De heren schrijven op social media: "We willen iedereen, maar dan ook echt IEDEREEN, onwijs bedanken voor alle mooie momenten die we met jullie mochten delen."

Het einde van Stad en Land betekent niet dat Allan, Dennis en Anno stoppen met zingen: "We zullen alle drie onze solocarriëres weer oppakken en hopen jullie natuurlijk op die manier weer tegen te mogen komen ergens in het land!"

In het voorjaar deed de jongensgroep nog mee aan de talentenjacht Hollands Got Talent. Stad en Land strandde in de halve finales.

Lieve volgers, Via deze weg willen we laten weten dat wij helaas genoodzaakt zijn te stoppen als Stad en Land. We willen iedereen, maar dan ook echt IEDEREEN, onwijs bedanken voor alle mooie momenten die we met jullie mochten delen. We zullen alle drie onze solocarriëres weer oppakken en hopen jullie natuurlijk op die manier weer tegen te mogen komen ergens in het land! Nogmaals alle lieve fans, organisatoren, radio & tv stations, collega's artiestenbureaus, platenmaatschappij, management; B E D A N K T. We hebben genoten en kijken terug op een fantastische periode! Liefs, @allanhoekman @dennisbaarsofficial @annotheofficial

Een bericht gedeeld door Stad en Land Official (@stadenland) op

Ook interessant