Sterren.nl

Playlist van Sterren.nl

Volledige playlist Luister LIVE
Terug naar nieuws overzicht

Pieter van der Zweep geholpen door 'politieagent' Enzo Knol

09 september 2017

Pieter van der Zweep werd gister na een auto-ongeluk geholpen door een bijzondere politieagent. Nederlands' grootste vlogger Enzo Knol liep een dagje mee bij de politie en hielp de zanger uit de brand.

"Gisteravond hebben we waarschijnlijk tienduizend engeltjes op onze schouder gehad", schrijft Pieter van der Zweep. De zanger maakte met zijn auto een glijder op de snelweg waarna hij in de vangrail belandde. "Wonder boven wonder reden er op dat moment geen auto's en zijn we volledig ongeschonden de auto uit gekomen."

Toen de politie kwam om de situatie te begeleiden, kreeg Pieter hulp van een wel heel bijzondere politieagent. Niemand minder dan Enzo Knol stond de zanger te hulp. Enzo liep een dagje mee met de lokale politie.

Gisteravond hadden we waarschijnlijk tienduizend engeltjes op onze schouder...nadat het super gezellig was bij de @sterrennl Weekendborrel eindigde de avond in de vangrail! Uit de bocht gevlogen op de A6 (en nee, ik reed niet te hard en heb netjes spa rood gedronken), gespind op een mega drukke snelweg en aan de andere kant van de weg beland! Wonder boven wonder reden er op dat moment geen auto's en zijn we volledig ongeschonden de auto uit gekomen! Meteen de politie gebeld en we vonden het al zo gek dat de politieagent gewoon een spijkerbroek aan had!! Bleek het @enzoknol te zijn die een dag meeliep met de politie, check het binnenkort maar in z'n vlog;)! Toffe gast en gelukkig konden we weer even lachen!! #manmanwateenschrik #maarwelevennog #dankbaar #wateenweekend #dieautokanmeevenhelemaalnietsschelen

Een bericht gedeeld door Pieter van der Zweep (@pietervdzweep) op

Ook interessant