Sterren.nl

Playlist van Sterren.nl

Volledige playlist Luister LIVE
Terug naar nieuws overzicht

Oud-BZN-gitarist Cees Tol overleden

13 april 2018

Cees Tol, oud-gitarist van de groep BZN, is in de nacht van donderdag op vrijdag plotseling overleden. Tol overleed op 70-jarige leeftijd aan de gevolgen van een plotselinge longontsteking.

In het verleden schreef Cees Tol onder andere teksten voor Jan Smit. "Langs deze weg wil ik graag even stil staan bij het plotselinge overlijden van Cees Tol", schrijft Jan Smit op Instagram. "Cees was een prachtig mens met ongelooflijk droge humor. Hij zei niet veel, maar als hij sprak was het altijd raak!"

Foto: ANP

Langs deze weg wil ik graag even stil staan bij het plotselinge overlijden van Cees Tol. De man die mede verantwoordelijk was voor de afgelopen 15 jaar van mijn carrière. Hij schreef in het begin van onze samenwerking de teksten van ‘Als De Nacht Verdwijnt’ en vele meer! Tevens was hij samen met zijn broer Thomas als producer betrokken bij de prachtige successen die volgden. Cees was een prachtig mens met ongelooflijk droge humor! Hij zei niet veel, maar als hij sprak was het altijd raak! Ik wens zijn vrouw Tiny, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd... Cees, bedankt voor alles en het ga je goed daar boven!

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Ook interessant