Sterren.nl

Playlist van Sterren.nl

Volledige playlist Luister LIVE
Terug naar nieuws overzicht

Johnny de Mol in duet met Willeke tijdens Muziekfeest

03 november 2017

Met trots kondigen we het optreden aan van moeder en zoon, Willeke Alberti en Johnny de Mol, tijdens het Muziekfeest van het Jaar op 8 december in de Ziggo Dome.

Het Muziekfeest van het Jaar mag met recht het grootste spektakel voor het Hollandse lied genoemd worden. De line-up is completer dan ooit eerder vertoond op het Muziekfeest. Deze avond wordt een aaneenschakeling van verrassende duetten, gelegenheidsformaties en bijzondere medley’s van de grootste Nederlandstalige en Nederpop nummers. Van André Hazes, René Froger, OG3NE, Frans Bauer, Gerard Joling en Jannes tot aan George Baker. Al deze artiesten en meer slaan de handen ineen om het Muziekfeest van het jaar tot een onvergetelijke avond te maken.

Zo vertolkt Johnny de Mol samen met zijn moeder een prachtig duet. Maar ook talenten als Samantha Steenwijk en Monique Smit, zullen op hun eigen wijze een bijzondere bijdrage leveren aan het spektakel. Een wervelwind van verschillende generaties Nederlands talent die schouder aan schouder een ode brengen aan het Hollandse lied.

Het tv-spektakel Muziekfeest van het Jaar wordt op Oudejaarsavond uitgezonden bij AVROTROS.

Complete line-up:
Jan Smit - André Hazes - René Froger - OG3NE - Danny Froger - Gerard Joling - Frans Bauer - Jeroen van der Boom – Jannes - Anita Meyer - Lee Towers - Thomas Berge - Lange Frans - Willeke Alberti - Johnny de Mol - Frans Duijts - Wolter Kroes - The Kik - Henk Dissel - George Baker - John de Bever - Samantha Steenwijk - Peter Beense - Wesly Bronkhorst – Vinzzent – Alex - Monique Smit - Yves Berendse - John West

Bijwonen? Klik hier!

Ook interessant