Sterren.nl

Playlist van Sterren.nl

Volledige playlist Luister LIVE
Terug naar nieuws overzicht

André Hazes en Monique vieren verjaardag André Jr.

25 oktober 2018

Hoera! Het is vandaag twee jaar geleden dat André Hazes en zijn Monique ouders werden van hun kleine André Jr. André en Monique staan op social media stil bij dit bijzondere moment.

"De allergrootste Hazes is jarig! Jij bent het allerbeste wat papa kon overkomen. Wat zijn wij gezegend met zo’n lief, eigenwijs, knap, gezond, grappig mannetje", schrijft André op zijn Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

De allergrootste Hazes is jarig!!! Jij bent het allerbeste wat papa kon overkomen. Wat zijn wij gezegend met zo’n lief, eigenwijs, knap, gezond, grappig mannetje. Ik ben dankbaar voor alles wat ik mag doen en heb bereikt. Maar dat jij ‘papa houw jouw’ zegt, is mijn allergrootste prestatie!

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Ook Monique staat stil bij het mijlpaaltje van kleine Dré: "Heerlijk om te zien hoe leergierig je bent en de wereld ontdekt. Nog zo onbezorgd en puur. Lief voor mensen en diertjes, grappig en gezellig, sociaal en empatisch, maar boven alles...gezond! Vandaag vieren we jouw dag!"

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik kan niet omschrijven hoe gezegend ik me voel dat jij er voor gekozen hebt mij mama te maken. Heerlijk om te zien hoe leergierig je bent en de wereld ontdekt. Nog zo onbezorgd en puur. Lief voor mensen en diertjes, grappig en gezellig, sociaal en empatisch, maar boven alles...gezond! Vandaag vieren we jouw dag! “Mama hou jou” oneindig

Een bericht gedeeld door

Ook interessant