Sterren.nl

Playlist van Sterren.nl

Volledige playlist Luister LIVE
Terug naar muziekfeesten overzicht

Muziekfeest in de Zomer | 27 juli om 20.35u op NPO1

Woensdag 27 juni was het groot feest in het kleine Brabantse dorp Mariahout. De grote namen uit de Nederlandstalige muziekwereld stonden daar in het openluchttheater voor opnames van Muziekfeest in de Zomer.

René Froger trapte de avond af met het prachtige Ik heb je lief en Vleugels van mijn vlucht. Alle artiesten werden begeleid door de Marcel Fisser band, wat zorgde voor feest, maar er was ook ruimte voor mooie intieme nummers. Ook Danny de Munk, Jelle B, Jannes, Django Wagner, Samantha Steenwijk, Gerard Joling en Jeroen van der Boom betraden het podium. Dit alles natuurlijk gepresenteerd door Mister Muziekfeest: Jan Smit.

Het openluchttheater in Mariahout zat vol met liefhebbers van Nederlandstalige muziek. Onze eigen Jan Paparazzi en Emilie Sleven zorgden voor een gezellige binnenkomst, waardoor de sfeer er meteen in zat. Gerard Joling zong zijn nieuwe single Lekker, waarop de polonaise werd ingezet. Dit optreden is hieronder terug te kijken.

De eerste editie van het Muziekfeest in de Zomer was een groot succes. Vooral met de bijzondere afsluiter van de avond! Jan Smit en Jeroen van der Boom zongen samen het door Jeroen vertaalde Because we Believe van Marco Borsato en Andrea Bocceli. Benieuwd hoe dat klinkt? Kijk dan op vrijdag 27 juli om 20:25 uur naar NPO 1.

Ook interessant